Pervanovo naslovnica

Dobrodošli u Vilu Terezu

Villa Tereza

Utisnuta u zelenu Konavosku prirodu, skrivena od užurbanosti modernog života smjestila se Vila Tereza. Čim uđete u vilu kroz impresivno dvorište, izgledat će kao da se vrijeme tu zaustavilo stoljećima unazad. Vila Tereza je savršena vila za odmor te istinksi prikaz tradicije i kulture, spomenik vremenu kada je na ovom području vladala aristokracija i plemstvo.

Vila Tereza ima bogatu i dugu povijest. Vila se po prvi put spominje u drugoj polovici 18. st. Iako njena povijest ne počinje tada jer je kapelica koja se nalazi u vrtu vile sagrađena u 15. st. Može se pretpostaviti, iako povijesni dokumenti ne daju prave podatke, da je kapelicu dala sagraditi plemenitaška obitelj koja je nekad bila vlasnik vile. Jedini dokaz postojanja vile je dokument o vlasništvu plemenitaške obitelji Kaboga iz 1891. Vila Tereza i dalje stoji ponosno gledajući na valovite konavoske brežuljke.

Zatvoriti
Saznajte više
  • REZERVIRAJTE DIREKTNO

    REZERVIRAJTE DIREKTNO

    Kontaktirajte nas na info@pervanovo.hr

CHECK AVAILABILITY

Vrijeme

Terrace at Luxury Vila Tereza near Dubrovnik Dining area at Luxury Vila Tereza near Dubrovnik Garden at Luxury Vila Tereza near Dubrovnik Garden with pool at Luxury Vila Tereza near Dubrovnik Double bedroom accommodation at Luxury Vila Tereza near Dubrovnik Private pool at Luxury Vila Tereza near Dubrovnik Yachts near Luxury Vila Tereza near Dubrovnik