Pervanovo naslovnica

Rafinirana elegancija Vile Tereze

Smještaj

Vila Tereza je restaurirana s osobitom pažnjom i vraćen joj je njen stoljetni sjaj. Sa svojim masivnim kamenim zidovima i tradicionalnom vanjštinom, zadivit će vas čak i prije nego otkrijete njenu unutrašnjost. Dvorište u kojem dominira prozor sa detaljima tradicijskog konavoskog veza i impresivni čempres u sredini zaintrigirat će vašu radoznalost. Dnevni prostor u kojem se isprepliću klasika i suvremeni sadržaji nastavljaju se kroz čitavu unutrašnjost kuće. Svaka prostorija unikatna je na svoj način, ali zadržavajući ono najbolje od mediteranskog stila; Vila Tereza još uvijek ima vlastelinski ugođaj.

Privlačni vanjski BAZEN s hidromasažom na otvorenom idealan je za hlađenje tijekom toplih ljetnih mjeseci.

Naša luksuzna vila okružena je tipičnom i obilnom mediteranskom vegetacijom. Dovoljno je otvoriti prozore vaše sobe i dočekat će vas zelena oaza i vrt koji vilu čine idealnom lokacijom za cijelu obitelj. Prostranost unutrašnjosti vile očituje se u četiri spavaće sobe koje se nalaze na prvom katu vile i svaka od njih je luksuzno opremljena. Čak tri sobe imaju balkone s panoramskim pogledima na prekrasno konavosko okruženje , čineći ih savršenom oazom za vašu jutarnju kavu ili koktel uz zalazak sunca. U vili su 2 kupaonice na prvom katu od kojih je jedna s kadom a druga s tuš kabinom te dodatni WC u prizemlju.

Zatvoriti
Saznajte više
  • Kontaktirajte nas DIREKTNO za NAJBOLJU ponudu

    Kontaktirajte nas DIREKTNO za NAJBOLJU ponudu

    Kontaktirajte nas na info@pervanovo.hr

  • OSTANITE FLEKSIBILNI

    OSTANITE FLEKSIBILNI

    Upoznajte se s našim novim pravilima

VILLA TEREZA KARAKTERISTIKE

VILLA TEREZA KARAKTERISTIKE

Kategorija: 4**** Veličina: posjed: 3000 m2 kuća: 400 m2 vanjski prostor: 2600 m2 Kapacitet: 8 osoba (4 dvokrevetne sobe) 2 kupaonice:1 2 kadom; 1 s tušem, dodatni WC Kompletno opremljena kuhinja Blagovaonica i dnevni boravak Taverna Odvojeni prostor za osoblje Vanjski bazen (okrugli, dijametar…

CHECK AVAILABILITY

Vrijeme

COVID-19 NOVOSTI

Vezano za Covid-19 pandemiju želimo Vasinformirati o mjerama koje provodimo
SAZNAJTE VIŠE